Cei mai buni clienti de email light

Email-ul ramane inca sursa de transmitere a comunicatiilor in ciuda cresterii mesageriei.

Clentii de email ofera o varietate larga de caracteristici de la personalizare si pana setarile aplicatiei. Unul din cei mai buni clienti de email pe Linux este Thunderbird, dar pe un calculator cu resurse slabe devine lent.

Mai jos va prezint trei clienti de email open source care consuma resurse foarte putine.

1. GEARY
Geary este un client de email open source. Acesta ofera un design subtire si o interfata economica cu utilizatorul. Caracteristici: interfata moderna si simpla, suport Gmail, Yahoo!, Outlook.com si servere IMAP populare, mail organizat pe conversatii, notificare desktop, instrument de securitate, etc.

2. SYLPHEED
Sylpheed este un client de email simplu, usor si bazat pe setul de instrumente GTK+GUI. Foloseste un ecran cu trei panouri similar cu popularul client de email pentru Windows, Outlook Express. Acesta sustine urmatoarele protocoale: POP3, IMAP4rev1, SMTP, NNTP, SSL/TLSv1 (POP3, SMTP, IMAP4rev1, NNTP), IPv6. Caracteristici: conturi ultiple, filtrare puternica, control junk mail, afisare si transfer de fisiere atasate, cititor de stiri, verificare automata email, salvare automata, editor extern, agenda, etc.

3. CLAWS MAIL
Claws Mail este un client de email puternic si opensource denumit anterior Sylpheed-Claws. Aspectul si interfata sunt proiectate pentru a fi familiar cu utilizatorii noi care vin de la alti clienti de email populare. Aproape toate comenzile sunt accesibile de la tastatura. Are o interfata similara cu cea a lui Sylpheed. Caracteristici: conturi multiple, filtrare, cititor stiri, etichete de culoare, editor extern, verificare automata email, suport drag'n'drop, salvare automata a mesajului atunci cand compuneti, selectare cont automat, abilitate de a ascunde mesajele citite, export agenda in diferite formate, etc.

Toti clientii de email de mai sus se pot instala din managerii de aplicatii ale distributiilor.



Comments

Postari populare

Simplificați-vă sarcinile în Linux

O fereastră către interiorul sistemului Linux cu Inspector

Numărul de serie al calculatorului dvs Linux

Pregătiți-vă pentru lansarea noului mediu desktop LXQt 2.0

Estompați fețele din imagini și videoclipuri cu deface în Linux

Beaver Notes - o aplicație de notițe open-source pentru Linux

Geany IDE - funcția de compilare și rulare

LibreOffice Writer - inserarea si formatarea tabelelor

Modalitati de instalare a aplicatiilor in Linux Mint

free - comandă CLI în Linux