miercuri, 24 ianuarie 2018

Manjaro Settings Manager
Manjaro Settings Manager va ofera o serie de setari cum ar fi instalarea de kernel, instalarea unei limbi de sistem, adaugarea unui cont de utilizator, setarea datei si orei, setarea tastaturii si configurarea hardware-ului.


Manjaro Settings Manager
Imaginea de mai jos va afiseaza fereastra Manjaro Settings Manager. Ea este impartita doua elemente: System, unde puteti instala limba de system, instala si dezinstala kernel, puteti adauga utilizatori, configura ora si data, Hardware, unde puteti configura tastatura si instala drivere.

Locale Settings
Limba de sistem poate fi adaugata, modificata si eliminata din aceasta fereastra.

Kernel
Aceasta fereastra permite utilizatorului sa gestioneze cu usurinta si sa modifice toate kernel-urile disponibile pe Manjaro. Kernel-urile instalate pot fi usor identificate. Noile kernel-uri pot fi instalate apasand butonul Install. Pentru a dezinstala un kernel pasati pe butonul Remove. Va recomand sa instalati doar kernel-ele LTS. Odata instalat, noul kernel va fi adaugat in meniul GRUB al utilizatorului. Cel mai nou kernel instalat va fi incarcat in mod implicit.

Time and Date
Unele medii desktop nu ofera o modalitate usoara de a edita ora si data. Aceasta fereastra permite utilizatorului sa face acest lucru.

Hardware Configuration
In acaesta fereastra puteti instala intr-un mod foarte simplu driverele. Daca in timpul instalararii Manjaro nu a instalat un driver, acesta poate fi instalat si de aici.

Daca va placut articolul distribuiti-l pe retelele sociale sau impartasiti gandurile dvs. lasand un comentariu.


Niciun comentariu: