miercuri, 6 noiembrie 2019

Instalarea mediului desktop Deepin in Manjaro Linux

Manjaro este una din distributiile Linux accesibila si prietenoasa. Bazat pe Arch Linux, Manjaro este potrivit atat pentru nou-veniti, cat si pentru utilizatorii cu experienta.

Manjaro Linux nu se gaseste pentru descarcare cu mediul desktop Deepin. Pentru utilizatorii carora le place mediul desktop Deepin, il puteti instala citind in continuare articolul.

Instalarea mediului desktop Deepin pe Manjaro Linux:
1. deschideti terminalul si introduceti comanda de mai jos. Aceasta comanda va actualiza depozitul de pachete.
$ sudo pacman -Syy

2. introduceti urmatoarea comanda pentru a incepe instalarea mediului desktop Deepin
$ sudo pacman -S --noconfirm deepin

3.  deconectati-va din contul de utilizator curent. In ecranul de intampinare Manjaro Linux, faceti clic pe pictograma din dreapta care va afiseaza mediul desktop actual.

4. in mod implicit , este posibil sa nu existe imagine de fundal. Faceti clic dreapta pe desktop apoi alegeti Wallpaper  and Screensaver pentru a alege o imagine de fundal.

5. alegeti imaginea dorita si faceti clic pe Only desktop pentru a aplica imaginea de fundal.

Daca doriti sa reveniti la mediul desktop implicit, deconectati-va si faceti clic pe pictograma Deepin din dreapta jos si alegeti mediul desktop adecvat.

Mediul desktop Deepin vine cu o interfata de utilizator frumoasa si uimitoare. Consuma o multime de resurse in comparatie cu mediile desktop usoare, precum XFCE, LXQt, dar este placuta pentru ochi.

Daca v-a placut articolul distribuiti-l pe retelele sociale sau impartasiti gandurile dvs. lasand un comentariu.


Niciun comentariu: