Personalizați player-ul qmmp cu skin-uri Winamp


Skin-urile Winamp sunt interfețe grafice concepute pentru a personaliza aspectul player-ului media, îmbunătățind experiența utilizatorului cu teme și machete personalizate. qmmp este un player care acceptă skin-uri Winamp, dacă doriți să reînnoiți aspectul player-ului.

Winamp, legendarul player audio, a cucerit inimile utilizatorilor cu interfața sa personalizabilă și cu o gamă largă de skin-uri. Spiritul acestui player trăiește în playerele Linux compatibile cu skin-urile Winamp. Folosirea skin-urilor Winamp în Linux nu se referă doar la estetică, este vorba despre adăugarea unei note de nostalgie, personalizarea player-ului tău readucând Winamp la viață.

Instalarea player-ului qmmp
Majoritatea distribuțiilor Linux, qmmp este inclus în depozitele software.
***Ubuntu
$ sudo add-apt-repository ppa:forkotov02/ppa
$ sudo apt update
$ sudo apt install qmmp-qt6 qmmp-plugin-pack-qt6

***Debian
$ sudo apt install qmmp

***Arch Linux/Manjaro
$ sudo pacman -S qmmp

Descărcați skin-uri
Pentru că player-ul qmmp să arate ca Winamp trebuie să descarcați skin-uri. Acest lucru îl faceți accesând pagina https://qmmp.ylsoftware.com/files/skins/.

Configurarea skin-ului
1. deschideți aplicația qmmp

2. adăugați un skin accesând Settings, apoi Appearance și faceți clic pe fila Skins și accesați butonul Add..., mergeți la locația unde ați descărcat skin-ul, îl selectați și faceți clic pe Open

3. din Settings alegeți fila Skins și selectați skin-ul winamp_classic.wsz și faceți clic pe butonul Close, iar qmmp va arăta ca Winamp

Personalizarea player-ului audio qmmp cu skin-uri Winamp este o modalitate excelentă de a vă revigora experiența muzicala și de a adăuga o notă de nostalgie. Cu o varietate largă de skin-uri disponibile, cu siguranță veți găsi unul care se potrivește perfect stilului dumneavoastră.

Așadar dacă v-a plăcut articolul informativ "Personalizați player-ul qmmp cu skin-uri Winamp" distribuiți-l pe rețelele sociale sau scrieți în caseta de comentarii întrebările și sugestiile dumneavoastră, deoarece mă ajută să îmbunătățesc sau să corectez conținutul.


Comments

Postari populare

O privire asupra lui Linux Mint 22 "Wilma"

Lucruri de făcut după instalarea distribuției Linux Mint 22

Cicada3301: noua amenințare ransomware pe Linux

Instalați Linux Mint 22 "Wilma"

Instalați browserul Librewolf pe Debian 12

Aura 4.0: revoluția managementului de pachete pe Arch Linux

Linux Mint 22 - review

Showtime: noul player video al GNOME pentru a înlocui Totem

Modalitati de instalare a aplicatiilor in Linux Mint

Sfaturi si trucuri dupa instalarea distributiei Ubuntu 22.04