siduction 2015.1



siduction 2015.1 este o distributie bazata pe debian instabil. Echipa de dezvoltare din spatele sistemului de operare a anuntat lansarea lui siductio 2015.1 si este dedicat in memoria lui Ian Murdock creatorul lui Debian, care a decedat pe 28 decembrie 2015 la varsta de 42ani.

siduction vine cu mai multe medii desktop ca GNOME, KDE, Xfce, Cinnamon, MATE, LXDE, LXQt, noX si X.org.




siduction Xfce este un sistem de operare distribuit in mod liber si open source, construit in jurul mediului desktop Xfce si proiectat pentru a fi utilizat pe masini low-end sau computere cu componente hardware vechi si semi-vechi. Descarca siduction Xfce.

siduction X.org este o alta distributie bazata pe Debian instabil, conceput special pentru cei dintre voi care sunt in cautarea unui sistem de operare rapid, cu un set minim de aplicatii. Acesta este construit in jurul managerului de ferestre Fluxbox. Descarca siduction X.org.

siduction noX este o editie speciala derivata din aptosid. Ea vine fara sistemul de ferestre X11 si este orientata catre oamenii care sunt in cautarea unei distributii minime pentru a construi pe gustul lor propriul siduction. Descarca siduction noX.

siduction MATE este o distributie Linux construita in jurul mediului desktop MATE. Este usor de utilizat, avansat si rapid pentru sistemul de ferestre X, care se bazeaza pe cele ma noi tehnologii Qt. Descarca siduction MATE.

siduction LXDE vine cu caracteristici adaptate pentru persoanele care sunt in cautarea unui sistem de operare usor si foarte rapid care sa inlocuiasca vechiul Windows XP. Este construit in jurul mediului desktop LXDE. Descarca siduction LXDE.

siduction Cinnamon este open source si frumos proiectat in jurul mediului desktop Cinnamon. Descarca siduction Cinnamon.

siduction KDE este open source, modern, derivat din distributia aptosid si construit in jurul mediului desktop KDE. Acesta este orientat spre utilizatorii de desktop care sunt in cautarea unei alternative la sistemele de operare comerciale, cum ar fi Windows. Descarca siduction KDE.

siduction GNOME este un sistem de operare distribuit liber si open source construit in jurul mediului desktop GNOME. Descarca siduction GNOME.

siduction LXQt este o distributie Linux bazat pe Debian instabil. Acesta este orientat spre utilizatorii de desktop. Descarca siduction LXQt.


Comments

Postari populare

Numărul de serie al calculatorului dvs Linux

Deschideți folderele instantaneu activând o setare ascunsă în Nautilus

UPT - o soluție simplă și puternică pentru gestionarea pachetelor în Linux

NEWS TECH: Canonical extinde suportul LTS la 12 ani

RUA - o soluție elegantă pentru instalarea pachetelor din AUR

Geany IDE - funcția de compilare și rulare

Modalitati de instalare a aplicatiilor in Linux Mint

Thunar File Manager - introducere

LibreOffice Writer - inserarea si formatarea tabelelor

Avantajele programelor open source