Peppermint OS - partea a VI-a

Site Specific Browser si aplicatia Ice

SSB este o aplicatie software care este dedicat pentru accesarea paginilor dintr-o singura sursa pe o retea de calculatoare, cum ar fi Internetul sau Intranetul. Aceste aplicatii pot fi pornite prin accesarea unei pictograme de pe desktop. In esenta, multe aplicatii web moderne ofera functionalitate mult avansata si SSB permite acestor aplicatii sa fie integrate cu spatiul de lucru.

Peppermint include un numar de SSB-uri implicit, inclusiv unele aplicatii cum ar fi Google Drive, jocuri, etc. Puteti elimina SSB-urile de care nu aveti nevoie sau de care nu aveti nevoie.

Echipa din spatele lui Peppermint a creat o aplicatie pentru gestionarea SSB numita Ice.

Crearea unui nou SSB cu aceasta aplicatie este foarte simplu. Puteti introduce numele aplicatiei, adresa web, selectati meniul unde sa apara aplicatia, puteti folosi o pictograma. Faceti clic pe butonul Apply si veti vedea noul SSB in meniul ales.


Inlaturarea unui SSB este la fel de simplu. Faceti clic pe tab-ul Remove din aplicatia ICE si veti vedea o lista completa cu SSB din sistem. Selectati  SSB-ul dorit si faceti clic pe butonul Remove, iar aplicatia va fi indepartata din meniu.

Aici inchei tutorialul dedicat distributiei Peppermint OS. Daca aceste parti din tutorial va sunt de ajutor dati un like, distribuiti sau lasati un comentariu.

1-2-3-4-5-6


Comments

Postari populare

Simplificați-vă sarcinile în Linux

O fereastră către interiorul sistemului Linux cu Inspector

Numărul de serie al calculatorului dvs Linux

Pregătiți-vă pentru lansarea noului mediu desktop LXQt 2.0

Estompați fețele din imagini și videoclipuri cu deface în Linux

Beaver Notes - o aplicație de notițe open-source pentru Linux

Geany IDE - funcția de compilare și rulare

LibreOffice Writer - inserarea si formatarea tabelelor

Modalitati de instalare a aplicatiilor in Linux Mint

free - comandă CLI în Linux