Switcheroo - aplicație de conversie a imaginilor în Linux


Dacă sunteți în căutarea unui instrument simplu și ușor de utilizat pentru a vă converti imaginile, Switcheroo este aici pentru a vă ajuta.

Switcheroo  este o aplicație open source pentru conversia imaginilor, disponibilă pentru utilizatorii Linux. Este o unealtă utilă care permite conversia rapidă și eficientă între diferitele formate de fișiere de imagine. A fost cunoscută sub numele de Converter, Switcheroo este dezvoltată în mare parte în limbajul de programare Rust și construită pe baza celor mai avansate biblioteci de editare a imaginilor, ImageMagick.

Caracteristici:
***suportă multiple formate de fișiere grafice precum JPEG, PNG, WeBP, PDF, BMP, HEIF, TIFF și altele
***interfață curată și intuitivă, ușor de utilizat
***optimizată pentru a oferi conversii rapide fără a compromite calitatea
***codul este disponibil pentru oricine dorește să contribuie sau să îl examineze

Instalare:
Switcheroo poate fi instalat folosind pachetul oficial Flatpak. Puteți instala aplicația utilizând următoarea comandă în Terminal:
$ flatpak install flathub io.gitlab.adhami3310.Converter

Utilizare:
Switcheroo permite adăugarea de imagini apăsând butonul 'Open Images...' sau prin tragerea și plasarea în fereastra aplicației a unei imagini.

După ce ați adăugat imaginea, puteți să o redimensionați și să alegeți formatul de fișier, apoi apăsăți pe butonul 'Convert'.

La testarea aplicației am constatat două probleme. Una dintre probleme este că imaginea deschisă nu apare vizual ci rămâne un câmp gol, iar cealaltă problemă apare atunci când adaug o imagine prin tragere și plasare, aplicația se închide. Sper că aceste probleme să se rezolve cu următoarele actualizări.
Switcheroo este o soluție viabilă pentru nevoile de conversie a imaginilor în Linux. Cu suportul sau extins pentru diferite formate și interfață simplă, este o alegere bună pentru utilizatori.

Așadar dacă v-a plăcut articolul informativ "Switcheroo - aplicație de conversie a imaginilor în Linux" distribuiți-l pe rețelele sociale sau scrieți în caseta de comentarii întrebările și sugestiile dumneavoastră, deoarece mă ajută să îmbunătățesc sau să corectez conținutul.


Comments

Postari populare

O privire asupra lui Linux Mint 22 "Wilma"

Lucruri de făcut după instalarea distribuției Linux Mint 22

Cicada3301: noua amenințare ransomware pe Linux

Instalați Linux Mint 22 "Wilma"

Instalați browserul Librewolf pe Debian 12

Aura 4.0: revoluția managementului de pachete pe Arch Linux

Linux Mint 22 - review

Showtime: noul player video al GNOME pentru a înlocui Totem

Modalitati de instalare a aplicatiilor in Linux Mint

Sfaturi si trucuri dupa instalarea distributiei Ubuntu 22.04